Øk Hjemmets Verdi Med Disse Tipsene

Feil oppussing av hjemmet kan påvirke hjemmet ditt og din personlige sikkerhet negativt. Du må gjøre mye forskning slik at du ikke feilaktig konstruere noe, gå mot sikkerhetsforskrifter, feil wire noe eller bare skape et farlig miljø. Det er noen tips som er oppført nedenfor for å hjelpe deg med å begynne å forbedre hjemmet ditt smartere og tryggere.

Når du gjør en DIY hjem forbedring prosjekt, sette sikkerhet først. Pass på at du bruker verneutstyr som hjelm og vernebriller ved behov. Bruk elektroverktøy (spesielt de du ikke er kjent med) med stor forsiktighet. Les instruksjonene og be om hjelp når det trengs. Oppussingsbutikker er en stor ressurs for informasjon.

Sett i en hage. Det kan være en overdådig utenfor barnehagen, eller et enkelt boksvindu på kjøkkenet for å dyrke urter. Tillegg av levende planter og appellen de bringer til hjemmet ditt er uovertruffen. Hvis du ikke har mye av en grønn tommel, plante sterke planter som trenger lite oppmerksomhet, og legge til en tidsavkortet drypp eller sprinkleranlegg for enkel vanning.

Kanskje huset eller leiligheten du bor i er flott, men utsikten til utsiden er ikke. Hvis du har noen fornærmende severdigheter som du ønsker å skjule, bør du vurdere å sette noen planter eller blomster på vinduskarmen eller i en vindusboks. Hvis du ønsker å ta drastiske tiltak i å skjule din fornærmende utsikt, plante noen busker eller store trær foran vinduet. Dette kan sikre at du har en bedre utsikt.

En flott ting med hjemmeinnredning er at ofte trenger det ikke å matche. Du kan kjøpe et flott spisebord og blande og matche stoler. Dette er flott for hytte og land-stil boliger. Å kjøpe et bord brukt og legge til stoler fra forskjellige steder skaper faktisk et flott designelement, samt en følelse av prestasjon. Gi de brukte stolene en sjanse til å skinne!

Avstå fra å kjøpe sofaer eller sofaer med mye design på dem. Innkjøp geometrisk form eller floral print elementer vil automatisk bestemme ditt hjem innredning. Velg solide toner for møbler som blå, brun, grønn, beige eller svart og velg tilbehør nøye. Du kan bruke forskjellige fargede puter og kast for å skape en unik effekt.

Oppgi de tingene du trenger før du går til oppussingsbutikken. Når du vet nøyaktig hva du trenger, vil du aldri glemme noe.

I stedet for å installere strømbasert varmesystem i hjemmet ditt, bør du vurdere å gå med en stor vedfyrt. Med riktig rør og riktig størrelse, er en vedfyrt mer kostnadseffektiv og varmer bedre. Hvis strømmen noen gang går ut, er du fortsatt i stand til å holde varmen om vinteren.

Feil oppussing kan være svært plagsom, men med litt forskning og litt hardt arbeid, kan du gjøre det. Det tar bare forskning og spør en profesjonell når du trenger å på hva du skal gjøre for å nå dine mål. Gjør deg selv en tjeneste og prøv å bruke tipsene ovenfor for å forbedre hjemmet ditt på riktig måte.